Інструменти доступності

Четвер, 22 лютого 2018 14:26

Реорганізація лабораторної мережі в Чернігівській області

У Головному управлінні Держпродспоживслужби в Чернігівській області провели нараду та співбесіди з керівниками районних управлінь, директорами районних лабораторій та начальниками лікарень ветеринарної медицини щодо методичної допомоги у проведенні заходів з оптимізації і реорганізації лабораторної мережі.

Згідно з графіком, до 1 червня в Чернігівській області ліквідують 13 лабораторій в районах. Залишиться 8 міжрайонних лабораторій, яких, за попередньою оцінкою фахівців, цілком достатньо для обслуговування потреб нашого регіону.

«Питання не стоїть у тому, щоб закрити лабораторії і звільнити людей. Це пов'язано з фінансуванням на цей рік. Коштів по загальному фонду вистачає лише на 75-80% посадового окладу фахівців. Друга причина, як наслідок першої – навантаження на спеціалістів далеке від законодавчих норм. На сьогодні Чернігівська область чи не єдина, де залишилась така кількість лабораторій. Отож цей процес закономірний і очікуваний», - зазначив начальник Головного управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області Юрій Павлішен.

Для проведення наради спеціалісти Управління розробили детальну презентацію, яку продемонстрували під час засідання.

«Сьогодні ми вам покажемо поетапну презентацію. Кожен слайд – це ваш наступний крок, щоб ви чітко зрозуміли як вам треба діяти», - зауважив Юрій Павлішен.

Також, учасники наради отримали детальні консультації від керівників профільних управлінь щодо кадрових, бухгалтерських та адміністративних питань.

Другу частину заходу спеціалісти служби присвятили обговоренню проблемних питань індивідуально з кожною районною лабораторією.

Прочитано 869 разів

Адреса

14034, м. Чернігів,
пр. Грушевського Михайла, 180

Режим роботи

Понеділок-Четвер 8:00-17:00
П'ятниця 8:00-16:00
Обідня перерва 13:00-13:48

Контакти

(04622) 3-01-19
(0462) 678-613
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Портал працює в тестовому режимі (Якщо ви маєте зауваження або пропозиції, будь ласка, напишіть нам: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.)

Цілодобова гаряча лінія

044 364 77 80
050 230 04 28

Урядова гаряча лінія

1545


Подати електронне звернення громадян


Please publish modules in offcanvas position.

register
ГУ Держпродспоживслужби в Чернігівській області Офіційний портал