Інструменти доступності

Версія для друку
П'ятниця, 11 травня 2018 15:39

Держпродспоживслужба готується до початку оздоровчої кампанії

Держпродспоживслужба в Чернігівській області активно готується до початку оздоровчої кампанії. Так, днями у залі засідань Управління пройшов семінар-навчання для фахівців відділів державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства територіальних  структурних підрозділів на тему: «Забезпечення державного санітарно-епідеміологічного нагляду за дотриманням вимог санітарного законодавства під час оздоровчої кампанії 2018 року». Відкрив захід начальник Управління  - Юрій Павлішен.

«Нещодавно пройшла колегія в Чернігівській облдержадміністрації, на якій було визначено відповідним службам провести необхідне обстеження та оформити акти до 20 травня з метою забезпечення відкриття 1 червня усіх літніх таборів. Отож перед нами стоїть задача виконати дану роботу якісно, продуктивно і вчасно», - зазначив Юрій Павлішен. Також начальник Управління акцентував увагу на питанні харчування дітей у таборах – а саме дотриманні відповідних санітарних норм під час доставки, зберіганні та приготуванні їжі.

Семінар пройшов в режимі «питання-відповідь». Учасники ознайомилися із порядком оформлення документів за результатами виявлених порушень, особливості проведення перевірок з відеофіксацією, нововеденнями у сфері санітарного законодавства.

Прочитано 1055 разів

Галерея зображень