Інструменти доступності

Четвер, 12 липня 2018 15:12

Нарада із користувачами мисливських угідь Семенівського району

Днями в  секторі агропромислового розвитку при Семенівській  районній адміністрації, за участю начальника Семенівського районного управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області, було проведено нараду  з користувачами мисливських угідь.

На засіданні обговорювалися питання щодо організації проведення заходів по зменшенню чисельності поголів’я  диких плотоядних та бродячих тварин навколо населених пунктів району з залученням представників організацій та структур , які мають відношення до проведення цієї роботи .

Також  розглядались питання про проведення заходів з доведення чисельності диких плотоядних тварин до існуючих  норм, зменшення чисельності бродячих тварин в населених пунктах району  з обов’язковим дотриманням  вимог чинного законодавства .

Було прийнято рішення провести відстріл червоних лисиць , єнотовидних собак, бродячих тварин   навколо населених пунктів та  на території мисливських угідь, де протягом останніх двох років виявляли захворювання на сказ, з урахуванням вимог чинного законодавства та дотриманням правил безпеки.

За результатами проведеної наради було створено комісію з залученням представників лісових господарств та установ, що входять до сфери управління Держпродспоживслужби,  представників районного сектору УД СНС, ВП Н-Сіверського ВП ГУНП в Чернігівській області, прикордонної служби та Семенівської міської ради.

Прочитано 733 разів

Адреса

14034, м. Чернігів,
пр. Грушевського Михайла, 180

Режим роботи

Понеділок-Четвер 8:00-17:00
П'ятниця 8:00-16:00
Обідня перерва 13:00-13:48

Контакти

(04622) 3-01-19
(0462) 678-613
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Портал працює в тестовому режимі (Якщо ви маєте зауваження або пропозиції, будь ласка, напишіть нам: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.)

Цілодобова гаряча лінія

044 364 77 80
050 230 04 28

Урядова гаряча лінія

1545


Подати електронне звернення громадян


Please publish modules in offcanvas position.

register
ГУ Держпродспоживслужби в Чернігівській області Офіційний портал