Інструменти доступності

Версія для друку
Четвер, 12 липня 2018 15:12

Нарада із користувачами мисливських угідь Семенівського району

Днями в  секторі агропромислового розвитку при Семенівській  районній адміністрації, за участю начальника Семенівського районного управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області, було проведено нараду  з користувачами мисливських угідь.

На засіданні обговорювалися питання щодо організації проведення заходів по зменшенню чисельності поголів’я  диких плотоядних та бродячих тварин навколо населених пунктів району з залученням представників організацій та структур , які мають відношення до проведення цієї роботи .

Також  розглядались питання про проведення заходів з доведення чисельності диких плотоядних тварин до існуючих  норм, зменшення чисельності бродячих тварин в населених пунктах району  з обов’язковим дотриманням  вимог чинного законодавства .

Було прийнято рішення провести відстріл червоних лисиць , єнотовидних собак, бродячих тварин   навколо населених пунктів та  на території мисливських угідь, де протягом останніх двох років виявляли захворювання на сказ, з урахуванням вимог чинного законодавства та дотриманням правил безпеки.

За результатами проведеної наради було створено комісію з залученням представників лісових господарств та установ, що входять до сфери управління Держпродспоживслужби,  представників районного сектору УД СНС, ВП Н-Сіверського ВП ГУНП в Чернігівській області, прикордонної служби та Семенівської міської ради.

Прочитано 734 разів