Інструменти доступності

Версія для друку
Вівторок, 14 травня 2019 11:59

Чернігів готується до початку оздоровчого сезону

10 травня 2019 року в приміщенні Управління освіти Чернігівської міської ради відбулась нарада з директорами загальноосвітніх навчальних закладів м. Чернігова з питань підготовки до оздоровчого сезону 2019 року пришкільних таборів з денним перебуванням.

В нараді взяли участь начальник Чернігівського міського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області Валентина Михед та головний спеціаліст відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Чернігівського міського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області Ірина Самойленко.

До відома керівників закладів було доведено порядок відкриття закладів відпочинку, перелік документів, які подаються при прийманні дитячих закладів відпочинку та основні вимоги нормативного законодавства.

З метою профілактики гострих кишкових інфекцій та збереження здоров’я дітей особливу увагу було спрямовано на створення безпечних та нешкідливих умов відпочинку, підготовку водопровідних та каналізаційних систем, організацію якісного та безпечного харчування, належного медичного обслуговування. Було приділено увагу основним порушенням, які виникали під час оздоровчої кампанії 2018 року. 

Керівникам навчальних закладів вручені матеріали, в яких зазначені основні принципи організації роботи закладів оздоровлення та відпочинку, я також  продукти  та страви заборонені до використання на харчоблоках.

Прочитано 505 разів