Інструменти доступності

Четвер, 23 травня 2019 11:30

Про роботу Держпродспоживслужби в Чернігівській області щодо підготовки оздоровчої кампанії 2019 року

21  травня у Варвинському районному  управлінні  з представниками позаміських закладів оздоровлення та відпочинку дітей Варвинського району проведено семінар-нарада щодо забезпечення роботи по підготовці оздоровчого сезону 2019 року.

У  нараді взяли участь начальник Варвинського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області Владислав Каленіченко, заступник начальника управління – начальник відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Світлана Петрієнко та  головний спеціаліст відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Людмила Кочерга.

Учасники семінару обговорили актуальні питання щодо покращення матеріально-технічної бази, забезпечення необхідною кількістю технологічного та холодильного обладнання, столового, кухонного посуду, прибирального  інвентарю.

В ході наради була акцентована   увага на дотримання вимог чинного санітарного законодавства та законодавства з питань безпечності харчових продуктів.

Окремим питанням було обговорено організацію постачання продуктів харчування, вимоги до автотранспорту  та постачальників.

Бахмацька районна державна адміністрація провела  нараду  щодо організації підготовки до оздоровчої кампанії 2019, за участі голови райдержадміністрації Тетяни Неділько, завідувача сектором освіти райдержадміністрації, завідувача сектором сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації, керівників пришкільних таборів і закладів оздоровлення та відпочинку, в.о. начальника Бахмацького районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області Петра Горілого.

Очільниця району звернула увагу присутніх на важливість створення безпечних умов для перебування дітей  у таборах під час проведення оздоровчої кампанії, а також на створення умов, які сприяли б збереженню та зміцненню їх здоров’я.

Петро Горілий звернув увагу на  питання пов’язані з харчуванням та організацією безпечного літнього відпочинку дітей, дотриманням вимог санітарного законодавства та законодавства у сфері безпечності та окремих показників якості харчових продуктів під час функціонування літніх таборів та  надав  методичні рекомендації з даних питань.

Присутні отримали вичерпні відповіді на поставлені  питання.

Прочитано 541 разів

Адреса

14034, м. Чернігів,
пр. Грушевського Михайла, 180

Режим роботи

Понеділок-Четвер 8:00-17:00
П'ятниця 8:00-16:00
Обідня перерва 13:00-13:48

Контакти

(04622) 3-01-19
(0462) 678-613
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Портал працює в тестовому режимі (Якщо ви маєте зауваження або пропозиції, будь ласка, напишіть нам: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.)

Цілодобова гаряча лінія

044 364 77 80
050 230 04 28

Урядова гаряча лінія

1545


Подати електронне звернення громадян


Please publish modules in offcanvas position.

register
ГУ Держпродспоживслужби в Чернігівській області Офіційний портал