Інструменти доступності

Версія для друку
П'ятниця, 24 травня 2019 14:37

Спеціалісти державного ринкового нагляду Чернігівщини обговорили проблеми дотримання вимог законодавства з питань захисту споживачів

23 травня 2019 року в Головному управлінні Держпродспоживслужби  в Чернігівській області відбувся семінар-нарада за участі представників всіх територіальних органів, які здійснюють державний ринковий нагляд на території Чернігівської області та міста Чернігів, а саме: Укртрансбезпеки, Держархітбудінспекції, Держпраці, Держлікслужби, Держекоінспекції та Держпродспоживслужби.

Начальник відділу ринкового та метрологічного нагляду Управління захисту споживачів Головного управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області Юлія Прокопенко окреслила принципи роботи як Держпродспоживслужби в цілому й Управління захисту споживачів Головного управління Держпродспоживслужби  в Чернігівській області зокрема.

Під час спілкування учасники семінару обговорили проблемні питання, які виникають під час вжиття заходів ринкового нагляду та поділилися власним позитивним досвідом роботи.

Увагу присутніх було зосереджено на тому, що реалізація територіальними органами Чернігівщини контролюючих функцій має бути спрямована на забезпечення споживачів безпечною продукцією.

Учасники семінару-наради досягли згоди щодо єдиного підходу до реалізації державної політики у сфері ринкового нагляду.

Прочитано 674 разів