Інструменти доступності

Версія для друку
П'ятниця, 07 червня 2019 10:47

Проведено семінар-нараду у сфері безпечності харчових продуктів

06 червня 2019 року фахівці Головного управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області провели семінар-нараду для керівників районних, міськрайонних, міжрайонного та міського управлінь та начальників районних, міських державних лікарень ветеринарної медицини.

Захід відкрив начальник Головного управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області Юрій Павлішен.

Спеціалісти Управління безпечності харчових продуктів ознайомили присутніх з порядком здійснення державного нагляду (контролю) за роботою суб’єктів господарювання, які реалізують свою діяльність у сферах обігу харчових продуктів та ветеринарної медицини.

Начальник відділу державного контролю Руслан Сіробаба окреслив принципи та вимоги  здійснення державного контролю, реєстрації потужностей, отримання експлуатаційних дозволів тощо відповідно до вимог діючого законодавства.

Учасники також ознайомилися із принципами здійснення позапланових перевірок за зверненнями громадян про порушення норм чинного законодавства у сфері безпечності харчових продуктів.

Про правила відбору зразків для лабораторних досліджень розповів директор Чернігівської регіональної державної лабораторії Держпродспоживслужби Валерій Кириченко.

Присутні отримали вичерпні відповіді на актуальні питання.

Прочитано 550 разів

Галерея зображень