Інструменти доступності

Середа, 31 липня 2019 12:07

ПРООН планує впроваджувати на Чернігівщині новий проєкт

Протягом багатьох років Програма розвитку Організації Об’єднаних Націй в Україні (ПРООН) надає підтримку нашій державі у проведенні демократичних реформ та економічних перетворень. Стале управління тваринництвом та збереження природних екосистем на Півночі України – тема нової проєктної пропозиції, над якою зараз працюють спеціалісти ПРООН.

Тож, 30 липня 2019 року відбулася робоча зустріч експертів ПРООН з керівниками профільних департаментів Чернігівської облдержадміністрації, Головного управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області та регіональних наукових установ, на якій було окреслено пріорітетні напрями розвитку. Керівники  високо оцінили зусилля з координації ПРООН у сферах відновлення та розвитку.

Начальник Головного управління Держпродспоживслужби в області Юрій Павлішен проінформував присутніх про розвиток органічного виробництва  в області, яке наразі набуває обертів. Він наголосив на необхідності покращення матеріальної бази наявних в області лабораторій для розширення сфери їх діяльності, оскільки розвиток органічного виробництва напряму пов’язаний із рівнем досліджень безпечності та якості харчових продуктів.

«Весь процес управління у сфері тваринництва має базуватися на лабораторних дослідженнях, починаючи з вирощування кормової бази та закінчуючи виробництвом готової продукції», – наголосив Юрій Павлішен.

Директор Департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації Катерина Сахневич запропонувала співпрацю у сфері розвитку туризму і рекреації, а також збереження природно-заповідного фонду Чернігівщини.

Директор Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Юрій Ткалич представив основні аспекти модернізації галузі тваринництва в області.

Як зазначив представник ПРООН, усі висловлені пропозиції та надана аналітика будуть опрацьовані фахівцями організації та враховані під час розробки проєктної пропозиції.

У ході заходу, учасники визначили низку спільних завдань для майбутнього співробітництва.

Прочитано 719 разів

Адреса

14034, м. Чернігів,
пр. Грушевського Михайла, 180

Режим роботи

Понеділок-Четвер 8:00-17:00
П'ятниця 8:00-16:00
Обідня перерва 13:00-13:48

Контакти

(04622) 3-01-19
(0462) 678-613
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Портал працює в тестовому режимі (Якщо ви маєте зауваження або пропозиції, будь ласка, напишіть нам: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.)

Цілодобова гаряча лінія

044 364 77 80
050 230 04 28

Урядова гаряча лінія

1545


Подати електронне звернення громадян


Please publish modules in offcanvas position.

register
ГУ Держпродспоживслужби в Чернігівській області Офіційний портал