Четвер, 29 серпня 2019 14:52

В Чернігівському районі відбулося навчання працівників харчоблоків загальноосвітніх закладів

28 серпня 2019 року  на базі Чернігівського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби  в Чернігівській області провели  семінар на тему: «Профілактика харчових отруєнь, кишкових інфекційних захворювань та дотримання санітарного законодавства на харчоблоках» для кухарів їдалень загальноосвітніх закладів  Чернігівського району.

В семінарі взяли участь методист відділу освіти  Чернігівської райдержадміністрації та  спеціалісти  відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Чернігівського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області .

В ході семінару головні спеціалісти відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства з присутніми  розглянули наступні питання:

- аналіз санітарно-епідеміологічної ситуації щодо захворюваності на гострі кишкові інфекції та харчові отруєння;

- санітарно-гігієнічні вимоги до харчоблоків навчальних закладів;

- види харчових отруєнь та їх профілактика;

- профілактика аліментарно-залежних та інфекційних хвороб;

- поняття здорового способу життя;

- санітарно-протиепідемічні  (профілактичні) заходи.

Під час семінару учасники поповнили необхідні для роботи знання і отримали кваліфіковані рекомендації щодо ряду питань.

Прочитано 54 разів

Адреса

14034, м. Чернігів,
вул. 1-го Травня, 180

Режим роботи

Понеділок-Четвер 8:00-17:00
П'ятниця 8:00-16:00
Обідня перерва 13:00-13:48

Контакти

(04622) 3-01-19
(0462) 678-613
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Цілодобова гаряча лінія

044 364 77 80
050 230 04 28

Урядова гаряча лінія

1545

Подати електронне звернення громадян


Введіть Вашу e-mail адресу:

Please publish modules in offcanvas position.

ГУ Держпродспоживслужби в Чернігівській області Офіційний портал