Інструменти доступності

Четвер, 19 грудня 2019 16:03

У Коропському та Куликівському районах відбулись наради з освітянами щодо впровадження системи НАССР

З метою забезпечення додержанням конституційних гарантій з охорони дитинства, реалізації права дітей на безпечне для життя і здоров’я середовище, забезпечення учнів та вихованців достатньою кількістю якісних харчових продуктів та чистої питної води, додержання санітарно-гігієнічних вимог і норм, зниження ризиків виникнення спалахів харчових отруєнь і токсикоінфекцій 18 грудня 2019 року проведено наради з керівниками, директорами шкіл, завідуючими дитячими садками при відділах освіти Коропської та Куликівської селищних рад.

Обговорювались питання створення належних умов для організації безпечного та якісного харчування, забезпечення раціонального харчування дітей в закладах дошкільної та загальної середньої освіти.

Під час нарад йшлося про впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів на основі принципів НАССР, які базуються на аналізі небезпечних чинників та їх контролі на всіх етапах приготування страв.

Говорили про дотримання санітарно-гігієнічних та протиепідемічних норм і правил, що дозволять забезпечити належне дотримання вимог гігієни і санітарії під час приготування їжі.

Надані роз’яснення щодо паспортизації харчоблоків в навчальних закладах та представлено зразок паспорта харчоблоку.

Спеціалісти відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Куликівського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області допомогли оформити необхідні документи для паспортизації.

На всі поставлені питання надавались вичерпні відповіді.

 

Прочитано 578 разів

Адреса

14034, м. Чернігів,
пр. Грушевського Михайла, 180

Режим роботи

Понеділок-Четвер 8:00-17:00
П'ятниця 8:00-16:00
Обідня перерва 13:00-13:48

Контакти

(04622) 3-01-19
(0462) 678-613
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Портал працює в тестовому режимі (Якщо ви маєте зауваження або пропозиції, будь ласка, напишіть нам: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.)

Цілодобова гаряча лінія

044 364 77 80
050 230 04 28

Урядова гаряча лінія

1545


Подати електронне звернення громадян


Please publish modules in offcanvas position.

register
ГУ Держпродспоживслужби в Чернігівській області Офіційний портал