Інструменти доступності

Версія для друку
Субота, 21 грудня 2019 10:00

Нововведення законів про РРО: роз'яснення для чернігівських підприємців

Нещодавно, за ініціативи Громадської організації «Сяйво Сіверщини» відбулося засідання «круглого столу», в якому взяв участь заступник начальника Управління захисту прав споживачів Олександр Зенов. Темою для обговорення  стали зміни у законодавстві щодо розрахунків у сфері торгівлі та послуг.

На засіданні говорили про вплив введення фіскалізації розрахункових операцій суб’єктами малого бізнесу на дотримання законодавства про захист прав споживачів. 

Нагадаємо, що новації у сфері РРО передбачені Законом України №128-IX "Про внесення змін до Закону України "Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг" та інших законів України щодо детінізації розрахунків у сфері торгівлі та послуг" та Закону України №129-IX "Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо детінізації розрахунків у сфері торгівлі і послуг".

Під час засідання присутні підприємці, представники громадської організацій та зацікавлені учасники обговорили нові норми та зауважили про необхідність доопрацювання  закону та внесення змін.

Прочитано 640 разів

Галерея зображень