Версія для друку
Четвер, 13 лютого 2020 14:11

Безпечність харчових продуктів і запровадження системи НАССР на постійному контролі фахівців Держпродспоживслужби Чернігова

В рамках співпраці з органами місцевого самоврядування спеціалісти Чернігівського міського управління Держпродспоживслужби провели семінар-нараду з працівниками  комунального підприємства «Муніципальна варта» по дотриманню операторами ринку вимог законодавства  щодо безпечності та якості харчових продуктів. Зокрема, йшлося про реєстрацію потужностей, отримання експлуатаційних дозволів на провадження діяльності з виробництва, зберігання продукції тваринного походження, розробку та впровадження системи НАССР, дотримання санітарно-гігієнічних вимог. Також на нараді обговорені питання співпраці у сфері дотримання вимог санітарного законодавства, узгоджено графік роботи спільної мобільної групи щодо забезпечення контролю та нагляду за незаконним переміщенням тварин, птиці, сировини тваринного походження, виявлення потужностей, які працюють з порушенням законодавства про харчові продукти.

Також у Чернігові пройшов семінар за участю представників Центрів соціально-психологічної реабілітації дітей. На ньому, крім впровадження системи НАССР, обговорювались питання дотримання вимог законодавства  щодо безпечності та якості харчування, реєстрації потужностей та оформлення паспортів на харчоблоки навчальних закладів.

Прочитано 286 разів

Галерея зображень