Інструменти доступності

Вівторок, 18 лютого 2020 08:39

Головним управлінням Держпродспоживслужби в Чернігівській області проводиться санітарно-просвітницька робота в районах

Представники Бобровицького районного управління Держпродспоживслужби провели роз’яснювальну роботу з реалізаторами харчових продуктів, зокрема молочної продукції, стосовно недопущення до обігу фальсифікату.

Суб’єктам господарювання надані пам’ятки, де оприлюднені результати випробувань солодковершкового масла в лабораторіях, які здійснювали дослідження з метою виконання державного контролю.   

А на засіданні Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Бобровицькій райдержадміністрації йшлося про недопущення занесення на територію району збудника африканської чуми свиней і профілактику заразного вузликового дерматиту. Крім того, його учасники обговорили низку профілактичних заходів щодо попередження високопатогенного грипу птиці. На порядку денному також було обговорення ситуації з безпритульними тваринами і профілактика масових отруєнь бджіл під час проведення аграріями польових робіт.

Такі ж  питання порушувались і під час сходу села в Озерянах, де місцеві селяни отримали від фахівців компетентні відповіді.

Так само, як і жителі Киріївки, що в Сосницькому районі. На проведених там загальних зборах громадян представники територіального підрозділу Держпродспоживслужби дали роз’яснення щодо профілактики найпоширеніших інфекційних захворювань, що є спільними для тварин і людей.

А ще вони розробили пам’ятку «Обережно: коронавірус!», яку було розміщено на сайті Сосницької райдержадміністрації та в районній газеті «Вісті Сосниччини».

Прочитано 646 разів

Адреса

14034, м. Чернігів,
пр. Грушевського Михайла, 180

Режим роботи

Понеділок-Четвер 8:00-17:00
П'ятниця 8:00-16:00
Обідня перерва 13:00-13:48

Контакти

(04622) 3-01-19
(0462) 678-613
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Портал працює в тестовому режимі (Якщо ви маєте зауваження або пропозиції, будь ласка, напишіть нам: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.)

Цілодобова гаряча лінія

044 364 77 80
050 230 04 28

Урядова гаряча лінія

1545


Подати електронне звернення громадян


Please publish modules in offcanvas position.

register
ГУ Держпродспоживслужби в Чернігівській області Офіційний портал