Інструменти доступності

Середа, 26 лютого 2020 14:28

На семінарі у Прилуках майбутніх підприємців ознайомили з нормами законодавства у сферах захисту прав споживачів та безпечності харчових продуктів

Фахівці Держпродспоживслужби взяли участь у семінарі для підприємців та осіб, що виявили бажання розпочати власну справу (у тому числі для демобілізованих із зони АТО та ВПО), який відбувся  у Прилуках 25 лютого за ініціативи Державної організації «Регіональний фонд підтримки підприємництва по Чернігівській області».

Семінар був проведений у рамках виконання Програми розвитку малого і середнього підприємства. Під час його відкриття голова Прилуцької районної ради Василь Малик та керівник Сухополов’янської ОТГ Денис Росовський наголосили на значенні для економіки Прилуччини започаткування її жителями власної справи.

Під час семінару спеціаліст Управління захисту споживачів Головного управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області Валентина Нашиванько довела до відома присутніх інформацію щодо діючого законодавства про захист прав споживачів.

У свою чергу головний спеціаліст відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Прилуцького міськрайонного управління Держпродспоживслужби Вікторія Тригубенко  ознайомила майбутніх підприємців з особливостями здійснення державного  нагляду (контролю) за дотриманням суб’єктами господарювання законодавства у сфері безпечності харчових продуктів та нагадала про необхідність і важливість запровадження системи НАССР на малих потужностях.

Під час навчання йшлося також про основні напрямки державної підтримки агропромислового комплексу у 2020 році, підтримку місцевих товаровиробників, основні засади справляння податків і зборів під час здійснення підприємницької діяльності, оподаткування доходів фізичних осіб та інформаційно-консультаційну допомогу малому і середньому бізнесу.

Прочитано 591 разів

Адреса

14034, м. Чернігів,
пр. Грушевського Михайла, 180

Режим роботи

Понеділок-Четвер 8:00-17:00
П'ятниця 8:00-16:00
Обідня перерва 13:00-13:48

Контакти

(04622) 3-01-19
(0462) 678-613
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Портал працює в тестовому режимі (Якщо ви маєте зауваження або пропозиції, будь ласка, напишіть нам: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.)

Цілодобова гаряча лінія

044 364 77 80
050 230 04 28

Урядова гаряча лінія

1545


Подати електронне звернення громадян


Please publish modules in offcanvas position.

register
ГУ Держпродспоживслужби в Чернігівській області Офіційний портал