Інструменти доступності

П'ятниця, 20 березня 2020 10:21

У Новгород-Сіверському і Сновському районах пройшли засідання спеціальних комісій за участю фахівців Держпродспоживслужби

Виконання Плану протиепідемічних заходів щодо запобігання занесенню і поширенню випадків гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом COVID-19, обговорено на засіданні тимчасової протиепідемічної комісії Новгород-Сіверського району.

Під час зібрання зазначалося, що всі служби міста повинні бути готовими сприяти недопущенню розповсюдження вірусу та надавати необхідну медичну допомогу хворим. Був визначений першочерговий алгоритм роботи.

Для попередження розповсюдження нової коронавірусної інфекції у місті та районі з урахуванням ймовірного розвитку складної епідемічної ситуації, введені обмежувальні заходи, як на всій території України. На час загальнодержавного карантину призупинено освітній процес у закладах загальної середньої, дошкільної, позашкільної, професійної (професійно-технічної) освіти, обмежено проведення спортивних та культурно-масових заходів.

Про готовність відповідних служб до роботи в умовах карантинних обмежень йшлося і на засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій у Сновську.

Його учасники, зокрема, обговорили план дій при підозрі на  зараження  громадян коронавірусом, акцентували увагу на наявності засобів дезінфекції та захисту.

Також вони розглянули питання щодо виділення коштів на придбання  захисного спецодягу і деззасобів.

Прочитано 519 разів

Адреса

14034, м. Чернігів,
пр. Грушевського Михайла, 180

Режим роботи

Понеділок-Четвер 8:00-17:00
П'ятниця 8:00-16:00
Обідня перерва 13:00-13:48

Контакти

(04622) 3-01-19
(0462) 678-613
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Портал працює в тестовому режимі (Якщо ви маєте зауваження або пропозиції, будь ласка, напишіть нам: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.)

Цілодобова гаряча лінія

044 364 77 80
050 230 04 28

Урядова гаряча лінія

1545


Подати електронне звернення громадян


Please publish modules in offcanvas position.

register
ГУ Держпродспоживслужби в Чернігівській області Офіційний портал