Інструменти доступності

Четвер, 21 травня 2020 16:29

На Чернігівщині фахівці Держпродспоживслужби контролюють дотримання санітарних норм у непродовольчих магазинах і салонах краси

Крім ринків та закладів торгівлі, які займаються реалізацією продуктів харчування, Держпродспоживслужба в районах віднедавна також контролює виконання протиепідемічних заходів у непродовольчих магазинах і закладах, які працюють у сфері надання побутових послуг населенню. 

Зокрема, спеціалісти Сосницького територіального підрозділу Держпродспоживслужби при здійсненні контролю за дотриманням санітарних норм суб’єктами господарювання звертають увагу на наявність у торгових точках та приміщеннях, де надаються побутові послуги, відповідних пам`яток, ліній розмежування з дотриманням дистанції і на регулювання кількості відвідувачів. Також робиться наголос на правильності обробки поверхонь, місць найбільшого тактильного контакту з використанням дезінфікуючих засобів. Фахівці перевіряють рівень забезпечення необхідних умов для дотримання працівниками правил особистої гігієни, як-то наявність рукомийників, мила, антисептиків для рук, одноразових рушників та серветок.

Під час обстежень проводиться роз`яснювальна робота із суб`єктами господарювання та персоналом стосовно дотримання ними усіх санітарних норм і правил, які діють в умовах карантинних обмежень.

Такі ж роз’яснення щодо виконання вимог Постанови №20 Головного державного санітарного лікаря України отримали і підприємці, котрі спеціалізуються на наданні перукарських послуг у Мені.

Фахівці районного управління Держпродспоживслужби перевірили усі розташовані в місті перукарні і салони краси та надали рекомендації щодо усунення виявлених під час обстежень недоліків.

Прочитано 583 разів

Адреса

14034, м. Чернігів,
пр. Грушевського Михайла, 180

Режим роботи

Понеділок-Четвер 8:00-17:00
П'ятниця 8:00-16:00
Обідня перерва 13:00-13:48

Контакти

(04622) 3-01-19
(0462) 678-613
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Портал працює в тестовому режимі (Якщо ви маєте зауваження або пропозиції, будь ласка, напишіть нам: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.)

Цілодобова гаряча лінія

044 364 77 80
050 230 04 28

Урядова гаряча лінія

1545


Подати електронне звернення громадян


Please publish modules in offcanvas position.

register
ГУ Держпродспоживслужби в Чернігівській області Офіційний портал