Інструменти доступності

Версія для друку
Понеділок, 22 червня 2020 14:34

Фахівці Держпродспоживслужби спільно з представниками Національної поліції та ЗМІ інспектують заклади громадського харчування

На виконання рішення Протоколу № 10 позачергового засідання Державної комісії з питань техногенно – екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій під головуванням Прем’єр - міністра України спеціалісти Менського РУ ГУ ДПСС в Чернігівській області з метою здійснення державного нагляду за дотримання санітарного законодавства проводять перевірки виконання Постанов Головного санітарного лікаря України щодо окремих видів діяльності.

19.06.2020 р. разом з представниками Національної поліції та ЗМІ були проінспектовані заклади громадського харчування та торгівлі харчовими продуктами в м. Мена.

В ході перевірки увага підприємців зверталась на неухильне дотримання вимог Постанов Головного санітарного лікаря та надавались рекомендації по оперативному усуненню недоліків.

Взаємодія державних інспекторів із суб’єктами підприємницької діяльності буде і надалі продовжуватись на партнерських засадах.

Прочитано 565 разів

Галерея зображень