Інструменти доступності

Вівторок, 13 грудня 2016 09:21

У Вінниці відбулася розширена нарада з регіональними представниками Держпродспоживслужби

У рамках засідання було обговорено ряд надзвичайно важливих тем, а саме:

  • проблемні питання щодо ліквідації АЧС та високопатогенного грипу птиці;
  • здійснення державного контролю в сфері виробництва та використання ветеринарних препаратів; оптимізація лабораторної мережі тощо.

Учасників зустрічі поінформовано про результати засідання Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Кабінеті Міністрів України, яка відбулася 6 грудня, під час якої розглядалася епізоотична ситуація щодо АЧС, а також грипу птиці в Україні та вузликового дерматиту ВРХ у світі. В результаті члени Комісії дійшли згоди про необхідність посилення заходів з профілактики поширення вірусу АЧС і запропонували передбачити в держбюджеті на 2017 рік асигнування для фінансування протиепізоотичних заходів відповідно до визначеної Держпродспоживслужбою потреби.

Голова Держпрожспоживслужби Володимир Лапа поінформував учасників заходу про реорганізацію територіальних органів Держпродспоживслужби на місцях, зауваживши про те, що територіальні органи в районах та містах обласного значення будуть реорганізовані шляхом їх приєднання до відповідних територіальних органів вищого рівня. Натомість, зараз на місцях утворені відповідні комісії з реорганізації, яка буде здійснюватись відповідно до вимог законодавства та з безумовним дотриманням прав працівників.

Щодо питання прозорого ринку ветпрепаратів, заступник директора Державного науково-дослідного контрольного інституту ветеринарних препаратів та кормових добавок Юрій Косенко закликав вітчизняних виробників ветпрепаратів, профільні асоціації, об’єднання та зацікавлених учасників ринку долучитися до напрацювання необхідних законодавчих змін у питаннях виробництва та обігу ветпрепаратів. 

Прочитано 857 разів

Адреса

14034, м. Чернігів,
пр. Грушевського Михайла, 180

Режим роботи

Понеділок-Четвер 8:00-17:00
П'ятниця 8:00-16:00
Обідня перерва 13:00-13:48

Контакти

(04622) 3-01-19
(0462) 678-613
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Портал працює в тестовому режимі (Якщо ви маєте зауваження або пропозиції, будь ласка, напишіть нам: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.)

Цілодобова гаряча лінія

044 364 77 80
050 230 04 28

Урядова гаряча лінія

1545


Подати електронне звернення громадян


Please publish modules in offcanvas position.

register
ГУ Держпродспоживслужби в Чернігівській області Офіційний портал