Інструменти доступності

Версія для друку
Четвер, 05 липня 2018 12:06

Участь в семінарі-навчанні представників Головного управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області

4 липня 2018 року в Департаменті агропромислового розвитку, екології  та природних ресурсів відбувся семінар-нарада на тему: «Нове у питаннях контролю якості та безпечності харчових продуктів» Участь підприємств агропромислового комплексу області у виставково – ярмаркових заходах».

Семінар-нарада відбулася за участі Начальника Чернігівського міського управління Валентини Михед. Запрошені керівники та представники підприємств-виробників агропромислового комплексу Чернігівської області отримали інформацію щодо вимог законодавства у сфері безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини. Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів. Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров’я та благополуччя тварин та інше.

Під час доповіді задавалося багато питань щодо дотримання законодавства  у сфері безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини та вели дискусії на предмет взаємодії суб’єктів господарювання  з державними  інспекторами під час проведення перевірок

Прочитано 658 разів