Інструменти доступності

Версія для друку
Вівторок, 11 вересня 2018 15:22

Участь у семінарі щодо змін у багатьох сферах діяльності органів юстиції

Про зміни у багатьох сферах діяльності органів юстиції: від наближення адміністративних послуг до споживача до створення реєстру боржників говорили днями представники управління юстиції з колективом Головного управління Держпродспоживслужби в області. Про це йдеться на сайті Головного територіального управління юстиції в Чернігівській області

У п’ятницю, 7 вересня, представники Головного територіального управління юстиції у Чернігівській області в рамках правопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО!» розповідали про те, як не варто мати борги по сплаті будь-яких платежів, адже можна потрапити до Єдиного реєстру боржників, і як останнім часом  держава  створює економічні передумови для посилення захисту права дитини на належне утримання #ЧужихДітейНеБуває2. Слушними були запитання до спікерів про прийняття на державну службу осіб на керівні посади з числа боржників зі сплати аліментів на дитину.

Інший актуальний блок питань, який викликав не меншу зацікавленість, це пілотні проекти, зокрема, шлюб за добу, та сфера захисту прав власності простих громадян та підприємців.

В цілому, надання послуг населенню не чужа тема для спеціалістів управління Держпродспоживслужби, адже вони контролюють їх якість надання і самі є споживачами у повсякденному житті. Саме тому більш прискіплива була увага до теми роботи нотаріусів у нашій області, зокрема, всього, що стосується організації діяльності державного і приватного нотаріату, вчинення ними деяких нотаріальних дій та контролю за їх діяльністю з боку управління юстиції.

Прочитано 892 разів

Галерея зображень