Інструменти доступності

Версія для друку
Вівторок, 04 грудня 2018 10:49

На Ріпкинщині вручили нове сучасне обладнання для дезінфекції

Ріпкинському районному управлінню Держпродспоживслужби вручили нове сучасне обладнання для дезінфекції.

30 листопада Голова райдержадміністрації Борис Мелашенко вручив начальнику Ріпкинського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області Дадашу Дадашеву нове обладнання для проведення дезінфекції.

Обладнання придбано за кошти районного бюджету в рамках реалізації Цільової соціальної програми захисту тваринництва Ріпкинського району від карантинних інфекційних захворювань на 2018-2020 роки.

Це - термомеханічний генератор гарячого туману ТЕРМО-35 Супер, дію і ефективність якого днями працівники випробують на практиці, та бензиновий генератор "Werk" для забезпечення резервним джерелом електричного струму.

ТЕРМО-35 Супер - сучасний апарат, який можна використовувати у будь-яких приміщеннях для більш ефективного, швидкого проведення дезінфекції з мінімальними зусиллями. Він має дуже широкий спектр застосування - дезінфекція та дезінсекція: тваринницьких приміщень, птахофабрик, зерноскладів, овочесховищ, промислових об’єктів, транспорту, учбових закладів, лікарень, житлових приміщень. Генератор гарячого туману дозволяє за короткий час якісно обробити велику площу - за 1 годину - понад 4 тис.м2. Мікрочастинки дезрозчину у вигляді туману проникають у важкодоступні місця та 10 год утримуються в повітрі, що забезпечує ефективну обробку.

Робота з покращення матеріально-технічної бази підрозділів, що забезпечують захист життя і здоров'я жителів Ріпкинщини триває.

Прочитано 551 разів

Галерея зображень