Четвер, 27 грудня 2018 11:35

Перший в Україні довідник «Простежуваність харчових продуктів: основні питання»

Проект Групи Світового банку «Реформування інвестиційного клімату в Україні» за фінансової підтримки Швейцарської Конфедерації через Державний секретаріат Швейцарії з економічних питань (SECO) розробив перший в Україні довідник  «Простежуваність харчових продуктів: основні питання».

У довіднику викладено концепцію системи простежуваності в харчовій галузі та розглянуто її основні складові. Зокрема, документ містить перелік ключових вимог щодо простежуваності, установлених на міжнародному й законодавчому рівнях ЄС і України.

Видання буде корисним для бізнесу та державного сектору, що опікуються питаннями безпечності харчових продуктів, та сприятиме більш активному й масштабному впровадженню систем простежуваності в харчовій галузі в Україні.

Довідник «Простежуваність харчових продуктів: основні питання»

Прочитано 50 разів

Адреса

14034, м. Чернігів,
вул. 1-го Травня, 180

Графік роботи

Понеділок-Четвер 8:00-17:00
П'ятниця 8:00-16:00

Контакти

(04622) 3-01-19
(0462) 678-613
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Цілодобова гаряча лінія

044 364 77 80
050 230 04 28

Урядова гаряча лінія

1545


Введіть Вашу e-mail адресу:

Please publish modules in offcanvas position.

ГУ Держпродспоживслужби в Чернігівській області Офіційний портал