Інструменти доступності

П'ятниця, 11 січня 2019 11:53

З турботою про дітей прийнято участь у спільній нараді з представниками закладів освіти Городнянського району

10.01.2019  року на базі відділу освіти Городнянської міської ради проведено нарада з питань покращення матеріально-технічного забезпечення закладів освіти, дотримання температурного режиму під час опалювального сезону, підготовки до літньої оздоровчої компанії 2019 року. В нараді брали участь: начальник відділу освіти Городнянської міської ради, директори загально-освітніх навчальних закладів, директори дитячих дошкільних закладів Городнянської ОТГ та начальник Городнянського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області.

Обговорювалися питання щодо збереження на оптимальному рівні показників повітряно - теплового режиму у навчальних закладах під час опалювального сезону, організації та проведення санітарно - протиепідемічних заходів, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню грипу та гострих респіраторних інфекцій у період епідемічного підйому захворюваності на грип та ГРВІ, проведення профілактичних, протиепідемічних та дезінфекційних заходів, інформування місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування з метою прийняття ними рішення про призупинення навчально - виховного процесу за відсутності 20% від загальної кількості учнів з причини захворювання на грип та ГРВІ.

Було наголошено на покращенні матеріально-технічної бази навчальних закладів, забезпеченні закладів необхідною кількістю технологічного та холодильного обладнання, столового, кухонного посуду, розробного та прибирального інвентарю, організації якісного, раціонального, повноцінного харчування дітей відповідно до Постанови КМУ від 22.11.2004 року № 1591 «Про затвердження норм харчування у навчальних та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку» та забезпечення доброякісною питною водою. 

Створення оптимальних умов для  безпечного та ефективного перебування дітей у закладах оздоровлення та відпочинку.

Присутні отримали вичерпні відповіді на актуальні питання.

Прочитано 637 разів

Адреса

14034, м. Чернігів,
пр. Грушевського Михайла, 180

Режим роботи

Понеділок-Четвер 8:00-17:00
П'ятниця 8:00-16:00
Обідня перерва 13:00-13:48

Контакти

(04622) 3-01-19
(0462) 678-613
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Портал працює в тестовому режимі (Якщо ви маєте зауваження або пропозиції, будь ласка, напишіть нам: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.)

Цілодобова гаряча лінія

044 364 77 80
050 230 04 28

Урядова гаряча лінія

1545


Подати електронне звернення громадян


Please publish modules in offcanvas position.

register
ГУ Держпродспоживслужби в Чернігівській області Офіційний портал